Appareils et accessoires
Fluffy Japanese Cheesecake
Prép. 20min
Total 1h 50min
8 slices
Ingrédients
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (optionnel) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (optionnel) for dusting (see tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
162.5 mg
Protides
7.7 g
Calories
1573.2 kJ /
376 kcal
Lipides
24.5 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
32.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Orange Sponge Cake
1h
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Oreo® Ice Cream
8h 30min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1h 45min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Adobong Puti (White Adobo)
1h