Appareils et accessoires
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
384.7 mg
Protides
11 g
Calories
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Lipides
27 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile smooth soup
45min.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min.
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72hod. 30min.
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2hod. 10min.
Beetroot and horseradish relish
50min.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1hod. 20min.
Cabbage Thoran
20min.
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min.
Spicy tuna dip
5min.
Smoked trout pâté
3hod. 15min.
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min.