Appareils et accessoires
Barbecue Onions (500 g)
Prép. 5min
Total 45min
500 g
Ingrédients
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 30 g
Sodium
39.4 mg
Protides
0.5 g
Calories
136.7 kJ /
32.5 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Boulangère potatoes
1h 40min
Meringue Ghosts
12h 25min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Oysters with Lime Granita
15min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Cachupa with pork and beans
Pas d’évaluation