Appareils et accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Prép. 35min
Total 5h
4 glazen
Ingrédients
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 4 glazen
Sodium
5888 mg
Protides
100.2 g
Calories
14469 kJ /
3458.2 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
22.3 g
Graisses saturées
30.3 g
Glucides
484.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Duitse brunch
1h 15min
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Cheesecake likeur
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Crème anglaise
15min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation