Appareils et accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Prép. 25min
Total 5h 15min
8 porties
Ingrédients
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optionnel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1711.7 mg
Protides
49.5 g
Calories
2666 kJ /
637.2 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
64.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tijd om te grillen!
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min