Appareils et accessoires
Steamed Frittata Egg Cups
Prép. 15min
Total 45min
9 portions
Ingrédients
-
non-stick cooking spray
-
low-moisture mozzarella cut into pieces3 oz
-
mini red bell peppers cut in half, stems and seeds removed4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Canadian bacon diced4 oz
-
large eggs7
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water20 oz
-
fresh herbs chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 9 portions
Sodium
3299.3 mg
Protides
103.8 g
Calories
5188.8 kJ /
1240.2 kcal
Lipides
81.9 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
29.1 g
Glucides
19.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam it Up in a Cup
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli and Bacon Bites
1h
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Steel Cut Oats
35min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Chicken Salad Sandwich
15min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Ground Beef Taco Filling
25min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min