Appareils et accessoires
Harissa yoghurt dressing
Prép. 5min
Total 5min
265 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
1033.2 mg
Protides
18.5 g
Calories
747.5 kJ /
178.7 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled Red Onions
1h 50min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Spicy Honey
10min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Herb Mustard
8h 10min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Gwinganna biryani
25h 20min
Spicy tuna dip
5min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min