Appareils et accessoires
Stout Beer Ice Cream Float
Prép. 10min
Total 10h 45min
6 portions
Ingrédients
-
stout beer chilled, divided1700 - 2155 g
-
sugar200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
heavy cream 30%-40% M.F.340 g
-
whole milk225 g
-
inverted sugar syrup (see Tip)45 g
-
vanilla extract, natural2 tsp
-
salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
120 mg
Protides
4.6 g
Calories
1741.9 kJ /
416.3 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
11.1 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Beurre blanc
15min
Prawn and saffron risotto
30min
Baguette
3h 45min
Natillas
1h
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Mimosa float
6h 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Beef Wellington
2h 15min
Chilli crab pasta
35min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min