Appareils et accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Prép. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
155.9 mg
Protides
5.5 g
Calories
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
24.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sushi donuts
50min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
De wafels van de foor
3h
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Chocolade toffee cake
2h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Driedubbele Chocolade Muffins
50min