Appareils et accessoires
Eggplant Stacks
Prép. 50min
Total 1h 35min
9 portions
Ingrédients
Eggplant
-
non-stick spray oil
-
eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)450 g
-
salt for sprinkling
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced115 g
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese, fresh225 g
Sauce
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
red bell pepper cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
tomato sauce500 g
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water570 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
582.8 mg
Protides
8.9 g
Calories
655.6 kJ /
156.7 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam it Up in a Cup
8 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caprese Frittata
30min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Strawberries and Cream Whip
Pas d’évaluation
Asturian rice pudding
1h
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Polenta
1h
Tuna empanada
1h 20min
Garlic mushrooms
20min
Braised Eggs
Pas d’évaluation
Courgette omelette
40min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min