Appareils et accessoires
Sri Lankan spicy sauce
Prép. 15min
Total 2h 30min
400 g
Ingrédients
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh peaches stones removed and cut into eighths900 g
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Sodium
3868.9 mg
Protides
20.8 g
Calories
6973.9 kJ /
1666.8 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
35.4 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
353.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Swicy fig and Brie wonton cups
Pas d’évaluation
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Tamarind chutney
5min
Piña colada sorbet
30min
Blueberry Jam
Pas d’évaluation
Buffalo Cauliflower Bites
Pas d’évaluation
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min