Appareils et accessoires
Umami Paste
Prép. 5min
Total 5min
17 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
88.4 mg
Protides
2 g
Calories
438.6 kJ /
104.8 kcal
Lipides
10.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
1.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Chai Latte
20min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Pâté en croûte
8h 45min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Mint and peanut chutney
35min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Hearty seafood chowder
1h
Limoncello
192h 30min