Appareils et accessoires
Fish Stock
Prép. 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3636.4 mg
Protides
133.5 g
Calories
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Browned Pork Rice
Pas d’évaluation
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Japanese ramen noodles
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Vegan Oyster Mushroom Soup
Pas d’évaluation
Pickled watermelon rind
1h 30min