Appareils et accessoires
Fluffy ricotta pancakes
Prép. 30min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 12 portions
Sodium
1390.3 mg
Protides
109.9 g
Calories
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Lipides
84.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
45.2 g
Glucides
182 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast and brunch
54 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bacon Mayonnaise
20min
Green Ombre Naked Cake
3h
Sangria
Pas d’évaluation
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Sweet potato pikelets
45min
Better-for-you banana pancakes
30min
DIY pizza pockets
1h 50min