Appareils et accessoires
Meat Stock Paste
Prép. 20min
Total 45min
400 g
Ingrédients
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Sodium
58531.4 mg
Protides
76.7 g
Calories
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
19.6 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
57.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Alcohol-free Berry Mojito
Pas d’évaluation
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Ginger Milk Curd
20min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Ham and cheese canelé
49h
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Vegetarian Beehoon
25min
KL Hokkien Noodles
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min