Appareils et accessoires
Mustard and cheddar mash
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
747.9 mg
Protides
13.4 g
Calories
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti alla carbonara
30min
Yorkshire puddings
3h 40min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15min
Browned pork mince
20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Chunky guacamole
10min
Yoghurt cheese
24h 40min
Creamy potato mash
30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Sgroppino
5min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Marinated chicken with salsa
40min