Appareils et accessoires
Tamarind whiskey Sour
Prép. 5min
Total 1h 10min
4 glasses
Ingrédients
Spiced syrup
-
water250 g
-
sugar250 g
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
whole cloves2
-
grated nutmeg2 pinches
-
orange peel no white pith (4 x 1 cm strips)6 pieces
Cocktail
-
tamarind paste80 g
-
ice cubes plus extra serve100 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
whiskey160 g
-
dehydrated orange slices (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
3.6 mg
Protides
0.2 g
Calories
499 kJ /
118.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Honeycomb butter
10 Min
Spiked and spicy veggie juice
10 Min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 Min
Mexican corn salad
25 Min
Passion fruit mojito mocktail
15 Min