Appareils et accessoires
Chai Masala (Masala Tea)
Prép. 5min
Total 15min
5 cups
Ingrédients
-
cinnamon sticks (2 cm each)2
-
cloves5
-
cardamom pods5
-
water500 g
-
milk500 g
-
4 Ceylon black tea bagsCeylon black tea leaves2 tbsp
-
brown sugar adjust to taste3 tbsp
-
old ginger (optionnel) fresh, sliced2 cm cube
Niveau
facile
Infos nut. par 1 cup
Protides
4 g
Calories
432 kJ /
103 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Go Mamak
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Masala Squid
25min
Puri
35min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Rasam
20min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Tom Yum Goong
30min
Chapatis
1h