Appareils et accessoires
Bolognesesaus
Prép. 5min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
527.2 mg
Protides
19.4 g
Calories
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Lipides
25.2 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
8.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm met rijst en champignons
30 dk
Spaghetti Bolognese
40 dk
Kimchi
Değerlendirme yok
Kimchi mac&cheese
50 dk
Kip katsu curry met rijst
1sa 40 dk
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 dk
Koninginnenhapje
55 dk
Sinaasappel Sponge Cake
1sa
Balletjes in tomatensaus
1sa 10 dk
Zachte Appelcake
50 dk
Macaroni met ham en kaas
1sa 20 dk
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30sa