Appareils et accessoires
Broccoli Stem Slaw
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
broccoli stems, peeled (see Tip)10 oz
-
Gala apple cored, peeled, quartered4 oz
-
12 oz carrots, halvedrainbow carrots halved12 oz
-
½ oz fresh cilantro, leaves onlyfresh parsley, leaves only½ oz
-
mayonnaise8 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced almonds (optionnel)1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
1082.5 kJ /
258.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 Std. 30 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 Std. 20 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min