Appareils et accessoires
Tartare Sauce
Prép. 5min
Total 10min
350 g
Ingrédients
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
1558.5 mg
Protides
7 g
Calories
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Lipides
257.6 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
35.2 g
Glucides
15.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Tartare sauce
10min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Hollandaise Sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Rum Babas
3h 45min
Hollandaise Sauce
15min
Salsa Verde
10min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Peppercorn Sauce
30min
Best Beer Battered Fish
30min