Appareils et accessoires
Tuna Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
500 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
17.7 g
Calories
1013 kJ /
242 kcal
Lipides
18.4 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Strawberry Bavarois
6h
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min