Appareils et accessoires
Traditional cocktail sauce
Prép. 5min
Total 5min
390 g
Ingrédients
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Niveau
facile
Infos nut. par 20 gram
Sodium
92.6 mg
Protides
0.5 g
Calories
546 kJ /
130 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise sauce
15min
British spice rub
5min
Lemon and caper aioli
15min
Thai beef salad with noodles
1h
Pork san choy bau
25min
Béarnaise sauce
10min
Brandy cream
15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Chocolate fondants
30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min