Appareils et accessoires
Ginger Fried Rice
Prép. 5min
Total 15min
8 portions
Ingrédients
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
126 mg
Protides
7 g
Calories
968 kJ /
231 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Asian Home Cooking
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rice Wine Fish Fillet
Pas d’évaluation
Chicken Macaroni Soup
30min
Ginger Pork
25min
Orange Sponge Cake
1h
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
KL Hokkien Noodles
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Nasi Goreng Kampung
40min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Stir Fried French Beans
15min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min