Appareils et accessoires
Yoghurt cheese
Prép. 15min
Total 24h 40min
21 pieces
Ingrédients
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
336.3 mg
Protides
2.1 g
Calories
210.7 kJ /
50.4 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile smooth soup
45min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Mustard and cheddar mash
30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Pumpkin Chai Latte
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Basic nut butter
30min
Mushroom risotto
30min
Thai watermelon salad
50min