Appareils et accessoires
Spiralized tortilla
Prép. 20min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
floury potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube500 - 600 g
-
onion cut in halves120 g
-
extra virgin olive oil plus an extra 4-5 tbsp to fry40 g
-
eggs6
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
482.4 mg
Protides
9.5 g
Calories
1305.4 kJ /
312 kcal
Lipides
22.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
18.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Baklava Cheesecake
Pas d’évaluation
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Barbecued Mexican street corn
Pas d’évaluation
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Vegetarian Pizza (TM6)
Pas d’évaluation
Pumpkin Chai Latte
20min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min