Appareils et accessoires
Japanese Bakery Special Custard
Prép. 25min
Total 2h
24 OZ
Ingrédients
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 OZ
Sodium
12.4 mg
Protides
1.5 g
Calories
240.7 kJ /
57.5 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Candied Citrus Peels
36 godz. 10 min
Chocolate Peanut Butter Pie
5 godz. 50 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Biscuits and Gravy
40 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min