Appareils et accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prép. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingrédients
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
251.8 mg
Protides
4.9 g
Calories
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mac and Cheese (TM7)
20min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Folded Herb Bread
1h 10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Spiralized Apple Fritters
Pas d’évaluation
Broccoli and Bacon Bites
1h
Vegan Orange Crescent Rolls
Pas d’évaluation
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Quick Rise Basic Bread
45min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Southern Banana Pudding
4h 45min