Appareils et accessoires
Mushroom Risotto (TM6)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
110.6 mg
Protides
13.8 g
Calories
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
69.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Florentine Meatballs and Linguine
Pas d’évaluation
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Seafood Rice
Pas d’évaluation
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Chunky Guacamole
10min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Potato Gratin
1h 10min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Pad Thai
45min