Appareils et accessoires
Laing
Prép. 10min
Total 1h 50min
8 portions
Ingrédients
-
garlic cloves30 g
-
red onions quartered30 g
-
vegetable oil30 g
-
fresh ginger julienned30 g
-
pork belly meat slices cut in strips (1 cm)200 g
-
long green chillies cut in pieces (1 cm)50 g
-
fresh bird’s-eye chillies cut in pieces (1 cm)3
-
bagoong80 g
-
coconut cream500 g
-
water700 g
-
dried taro leaves washed and squeezed dry100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1019.1 mg
Protides
7.2 g
Calories
1446 kJ /
345.6 kcal
Lipides
30.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
17.2 g
Glucides
11.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Filipino Favorites
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Calamansi Juice
5min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Gambas
10min
Pork Adobo
55min
Ube Halaya Jam
2h 10min
Pinakbet
15min
Bicol Express
45min
Chicken adobo
30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min