Appareils et accessoires
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Prép. 15min
Total 1h 45min
12 skiver
Ingrédients
-
courgette i stykker60 g
-
gulerod i stykker60 g
-
mælk100 g
-
vand65 g
-
fuldkornsmel30 g
-
gær10 g
-
havregryn grovvalset50 g
-
yoghurt naturel20 g
-
hvedemel200 g
-
salt1 ½ tsk
-
blandede frø fx græskarkerner, solsikkekerner20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 skive
Sodium
317 mg
Protides
4 g
Calories
448 kJ /
107 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mad i Air-fryer
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Pas d’évaluation
Hytteostbrød
Pas d’évaluation
Kanelvafler
Pas d’évaluation
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Pas d’évaluation
Ciabatta
Pas d’évaluation
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Pas d’évaluation
Glutenfrit kartoffelbrød
Pas d’évaluation
Glutenfrit toastbrød
Pas d’évaluation
Glutenfrit briochebrød
Pas d’évaluation
Brød af boghvede, chia og kerner
Pas d’évaluation
Nem brioche
Pas d’évaluation