Appareils et accessoires
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 20min
920 g
Ingrédients
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 920 g
Sodium
8478.5 mg
Protides
13.9 g
Calories
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
140.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Hummus
10min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Mushroom risotto
30min
Beetroot salad
10min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Wholegrain mustard
120h
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Burnt orange marmalade
14h 20min