Appareils et accessoires
Couscous with Lamb and Vegetables
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
cilantro roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
onions quartered4 oz
-
lamb shoulder cut into pieces (1½ in.)16 - 17 ½ oz
-
salt divided3 tsp
-
freshly ground black pepper to taste½ tsp
-
olive oil divided2 oz
-
carrots5 oz
-
turnips3 oz
-
zucchini7 oz
-
couscous10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
dried ground ginger1 tsp
-
raisins3 ½ oz
-
canned garbanzo bean drained9 oz
-
ground saffron1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35.1 g
Calories
3835.4 kJ /
916.7 kcal
Lipides
43 g
Glucides
101 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Fettuccine
Pas d’évaluation
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Gochujang seafood risotto
1h
Red Rice
1h 25min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min