Appareils et accessoires
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prép. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingrédients
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
2 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
222.5 mg
Protides
10.1 g
Calories
4482.2 kJ /
1071.3 kcal
Lipides
80.2 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
28.8 g
Glucides
91.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Endless Variations Bread
45 Min
Grenadine
45 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 Min
Power Muesli
25 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Apple and Kiwi Jam
40 Min
Iced Ring Biscuits
1 Std. 10 Min