Appareils et accessoires
Pinakbet
Prép. 5min
Total 15min
8 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
red onions quartered30 g
-
vegetable oil20 g
-
tomatoes cut into wedges50 g
-
pork mince, lean50 g
-
pumpkin cut in cubes (3 cm)150 g
-
Chinese long beans cut in pieces (3 cm)150 g
-
bitter gourd sliced in half, deseeded with white membrane removed and cut in pieces (1 cm)150 g
-
okra, fresh cut in half diagonally150 g
-
aubergines cut in pieces diagonally (2 cm)150 g
-
bagoong40 g
-
fish sauce15 g
-
sugar10 g
-
raw shrimp, peeled, deveined100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
616 mg
Protides
4.1 g
Calories
316.4 kJ /
75.6 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Filipino Favorites
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Calamansi Juice
5min
Embotido
Pas d’évaluation
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Pas d’évaluation
Stir fried broccoli and carrots
12min
Braised Rice Wine Fish
20min
Gambas
10min
Pork Adobo
55min
Bicol Express
45min
Laing
1h 50min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min