Appareils et accessoires
Frangipane and apricot muffins
Prép. 5min
Total 35min
6 pieces
Ingrédients
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
708.8 mg
Protides
13.5 g
Calories
2863.1 kJ /
684.3 kcal
Lipides
35.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
17.4 g
Glucides
80.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cafe-style muffins
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Orange sponge cake
1h
Slap pap (soft porridge)
40min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Piccalilli
720h 35min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Lemonade scones
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Melting moments with lemon cream
45min