Appareils et accessoires
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
397.5 mg
Protides
32.3 g
Calories
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta Primavera
35 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
French onion dip
45 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min