Appareils et accessoires
Zalm met rijst en champignons
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
637.7 mg
Protides
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
68.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Pizza-Burrata
1h 40min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Butter Chicken
1h
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Bolognesesaus
1h 15min
Koninginnenhapje
55min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Risottata met kip en champignons
40min