Appareils et accessoires
Hamburgers
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
red onion60 g
-
rib-eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 2.5 cm/1 in.)450 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt, fine1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg1
-
bread roll, dry60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
777.4 mg
Protides
24.5 g
Calories
1502.6 kJ /
359.1 kcal
Lipides
24.4 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Chocolate Chip Cookies
50min
Ravioli Broth with Beef
30min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
French Toast
40min
Orange Pound Cake
1h 15min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Caprese Omelette
30min
Buffalo Chicken Wings
1h 5min
Chewy chocolate brownies
35min