Appareils et accessoires
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (optionnel) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (optionnel)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
803.2 mg
Protides
11.3 g
Calories
1492 kJ /
356 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
60.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Beef Rendang
1h 35min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Kimchi Tofu Soup
35min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Ayam Paprik
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min