Appareils et accessoires
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prép. 30min
Total 10h
16 portions
Ingrédients
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
163 mg
Protides
11.5 g
Calories
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
15.5 g
Glucides
47.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Ice Cream Bon bon
Pas d’évaluation
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Tomato Basil Pasta
45min
Thai watermelon salad
50min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min