Appareils et accessoires
Folded Herb Bread
Prép. 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingrédients
Dough
-
water300 g
-
40 g fresh yeastactive dry yeast2 tsp
-
sugar½ tsp
-
plain flour600 g
-
salt2 tsp
-
cooking oil50 g
-
medium protein flour for flouring
Herb butter
-
butter for greasing
-
garlic clove1
-
yellow onion (approx. 1), cut in halves130 g
-
fresh parsley leaves only3 stalks
-
fresh basil leaves only3 stalks
-
butter softened, cut in pieces120 g
-
salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.1 g
Calories
780.1 kJ /
186.5 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
1.6 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Lace Cookies with Nutella
30min
Fudge Brownies
50min
Swicy fig and Brie wonton cups
Pas d’évaluation
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Pas d’évaluation
Pumpkin Spice Mix
5min
Tomato Focaccia
3h
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Pan-fried pork buns
2h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Cheesecake Brownies
1h 55min