Appareils et accessoires
Vegan Burgers
Prép. 20min
Total 55min
10 portions
Ingrédients
-
flax seed30 g
-
walnut, shelled, halved70 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus extra to grease and fry30 g
-
button mushroom, fresh225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
rice, any type, cooked store bought or homemade (see Tip)315 g
-
lentil, canned without broth, store bought or homemade170 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar to taste30 g
-
soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
hamburger bun8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste, to serve
-
mustard vegan, to taste, to serve
-
lettuce, any type to serve8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced, to serve2
-
onion sliced, to serve
-
ketchup vegan, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
809.8 mg
Protides
13.6 g
Calories
1678.4 kJ /
401.2 kcal
Lipides
13.2 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
58.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We celebrate our UNIQUENESS
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Authentic Pad Thai
40 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Confit garlic
15 Min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Grated Parmesan cheese
5 Min
Dubai pistachio macarons
2 Std.
Texas Caviar
15 Min
Helga's New Year Honey Cake
1 Std. 15 Min
Flour Tortilla
1 Std.