Appareils et accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prép. 30min
Total 25h
25 pieces
Ingrédients
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
320.7 mg
Protides
2.4 g
Calories
555.6 kJ /
132.8 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Nourishing Snow Pear Dessert
Pas d’évaluation
Pistachio Filled Eid Cookies
45min
Mushroom Fettuccine
Pas d’évaluation
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Flower Pot Egg Pudding
3h 15min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Cereal Prawns
30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min