Appareils et accessoires
Leftover Chicken Kimchi Salad
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
572.8 mg
Protides
21.1 g
Calories
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Lipides
16.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourish Your Gut
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Thai Cucumber Salad
15min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Lamb Meatballs
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Broccoli and Apple Salad
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min