Appareils et accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Prép. 1h
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1018.3 mg
Protides
29.3 g
Calories
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Lipides
68.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
29.5 g
Glucides
110.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Bakkampioen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation