Appareils et accessoires
Spaghetti alla carbonara
Prép. 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese in pieces (3 cm)60 gram
-
pecorino romano (optionnel) in pieces (3 cm)30 g
-
onion30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
150 g pancetta, in strips (1 cm)guanciale in strips (1 cm)150 g
-
pasta, dried, type spaghetti350 g
-
large egg1
-
egg yolks large4 - 5
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground fresh and coarse2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
30.7 g
Calories
2540 kJ /
607 kcal
Lipides
27.5 g
Fibre
2.4 g
Glucides
63.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road to Rome
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Triple Chocolate Muffins
50min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Carnitas
50min
Apple Tart (TM6)
Pas d’évaluation
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Chicken Estofado
30min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min