Appareils et accessoires
Ayam Pongteh
Prép. 5min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
chicken cut in pieces800 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic cloves10
-
shallots200 g
-
cooking oil40 g
-
potatoes (approx. 2 pieces), cut in 1 cm slices250 g
-
fermented bean paste (taucu)1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
white pepper powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
601.6 mg
Protides
33.1 g
Calories
2139.5 kJ /
511.3 kcal
Lipides
32.5 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Gula Melaka Kaya
35min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Chicken Paste Cakes
50min
Sambal Brinjal
40min
ABC Soup
1h 10min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Stir Fried French Beans
15min