Appareils et accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Prép. 30min
Total 9h
2 stuk
Ingrédients
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
2362.9 mg
Protides
56.7 g
Calories
5271.5 kJ /
1260 kcal
Lipides
55.9 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
19.9 g
Glucides
141.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Dadel- en Haverdrank
20min
Avocadosap met dadels
5min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Bananenbrood
1h 50min