Appareils et accessoires
Pork Humba
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
oil30 g
-
garlic cloves5
-
onions quartered90 g
-
pork belly cut in cubes (3 cm)900 g
-
pineapple juice240 g
-
soy sauce30 g
-
vinegar30 g
-
brown sugar2 ½ tbsp
-
black beans, whole, canned30 g
-
bay leaves, dried2
-
peppercorns1 tsp
-
fish sauce1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Sodium
2467.3 mg
Protides
91.6 g
Calories
21998.5 kJ /
5257.8 kcal
Lipides
507.9 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
178.1 g
Glucides
77.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lutong bahay (Everyday favorites)
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Watercress Soup
Pas d’évaluation
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Mushroom Meat Sauce
50min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Cream of Lotus
40min
Summer seafood soup
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h